Bouwgarant

De zekerheid van BouwGarant

Bij de bouw van uw woning komt er een hoop op u af. Kies voor de zekerheid van een ervaren vakman die zijn zaakjes op orde heeft. Iemand bij wie uw woning in goede handen is.

Zeker weten dat de bouw probleemloos verloopt

Kiezen voor een ISOLUXE WONING die gebouwd wordt met een BouwGarant-aannemer, dat is kiezen voor optimale zekerheid bij uw bouwproject. Dit zijn de zekerheden van BouwGarant:

Diploma’s & verzekeringen

Iedereen kan zich aannemer noemen, maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. Met een BouwGarant-aannemer, bent u er zeker van dat u werkt met een ervaren vakman die zijn zaken op orde heeft.

Kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen

Om het BouwGarant-keurmerk te mogen dragen, moet een bouwbedrijf aan een reeks van kwaliteitseisen voldoen. Die eisen hebben onder meer te maken met de wijze van offreren, hoe hij meer- en minderwerk berekent en zijn werkwijze bij oplevering. Ook zaken als de kredietwaardigheid worden gecontroleerd. Als de aannemer het BouwGarant-keurmerk eenmaal heeft, wordt hij regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.

Aantoonbare ervaring

Een BouwGarant-aannemer moet aantonen dat hij ervaring heeft in de bouw. Hij moet minimaal twee jaar actief zijn als aannemingsbedrijf en onder de activiteit ‘hoofdaannemingsbedrijf in de bouwnijverheid’ ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Zo weet u zeker dat de aannemer u goed kan adviseren en het werk naar behoren uitvoert.

Duidelijke afspraken

Een BouwGarant-aannemer maakt duidelijke afspraken en zet die voor u op papier. Die afspraken gelden niet alleen voor de offerte, maar voor het hele traject tot en met de oplevering. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

 

DE 7 PLUSPUNTEN VAN HET ISOLUXE PASSIEFHUISCONCEPT

  • Uitgekiend ontwerp
  • Hoogwaardige isolatieschil
  • Kierdicht bouwen
  • Vermijden van koudebruggen
  • Gebalanceerd ventileren met warmteterugwinning
  • Passieve en actieve verwarming
  • Snelle bouwtijd en kwaliteit